Rovinieta Online

Cumpara rovinieta online - Calculator roviniete Romania • Rovinieta Online

 

 Cumpara rovinieta online AICI! 

 

Site-ul Scala.ro este autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) 

Serviciile furnizate de site-ul Scala.ro sunt asigurate de SMS TICKETING SRL, cu sediul central in Cluj Napoca, Str. Decebal, Nr. 69, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/1288/2017 si Cod unic de Inregistrare Fiscala RO37307986.

 

ATENTIE!

Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!

 

CONTACT:


Telefon:  0732773774
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Decebal, Nr. 69
Program: Luni - Vineri, 08:00 - 17:00 cu exceptia sarbatorilor legale

 

Puteti cumpara roviniete online parcurgand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati dupa ce ati facut calculul din Calculatorul de roviniete online si apasati pe butonul CONTINUA;

b. Introduceti datele dumneavoastra:

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Informatiile personale nu sunt transferate altor terte parti de catre Scala Assistance. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, firma noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Alegeti modalitatea de plata:Plata cu card de debit/credit

Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de  plata de la procesator.

Plata prin transfer bancar

Pentru comenzile pe care ati ales sa le platiti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata. Confirmarea platii o puteti face trimitand copia ordinului de plata prin e-mail: comenzi @ scala . ro 

Factura fiscala impreuna cu rovinieta electronica vor fi transmise exclusiv pe adresa dumneavoastra de e-mail. Optional, le putei primi la dumneavoastra acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa din partea dumneavoastra) prin curier rapid cu plata la destinatar.

 

Plata prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR

Procesarea platilor este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de plata de la procesator.

 

IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL!

Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!