Despre Noi

SMS Ticketing este o companie de tehnologie care face parte din grupul financiar elvețian, Obsidian AG, un fond de investiții care gestionează active de milioane de euro în România.

Compania SMS Ticketing SRL are o experiența vastă in proiecte mari de infrastructură si management al transporturilor și este câștigătoarea unor contracte importante cu Societatea de Transport București (STB) și societatea de Transport Călători Express S.A. din Ploiești, pe care le deservește cu succes.

 

Prin platforma Scala.ro, SMS ticketing SRL pune la dispozitie cele mai avantajoase optiuni de asigurari RCA si soluții inovatoare. Beneficiile sunt evidente:

  • Polițele RCA sunt emise automat și livrate prin email;
  • Poti reinnoi polita RCA printr-un singur Click;
  • Ai toate masinile tale intr-un singur Panou de control;
  • Si Te alertam gratuit cand iti expira RCA-ul.

 

Serviciile furnizate de site-ul Scala.ro sunt asigurate de SMS TICKETING S.R.L cu sediul central legal in Cluj Napoca, Str. Decebal, Nr. 69, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/1288/2017 si Cod unic de Inregistrare Fiscala RO37307986.

Distributia politelor RCA se realizeaza prin platforma scala.ro, in calitate de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, (obsidianbroker.ro) cod RBK-792, sediul social în București, Bd. Primăverii nr. 29, etaj 1, sector 1.

 


Telefon: 0732773774
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Decebal, Nr. 69
Program: Luni - Vineri, 08:00 - 17:00 cu exceptia sarbatorilor legale